Henkilöstö

Kaltiainen Leila
Kuvataideopettaja
Kaikenlainen kuvataide on ihanaa! Yritän löytää opetusryhmissä jokaisen oman jutun, ja siksi olen itsekin kokeillut monenlaista. Akvarelli- ja tussimaalaus ovat sitten eniten omaa maailmaani. Puutarhurointi ja kasvien kauneuden ihmettely antavat virikkeitä ja rentouttavat.
Instagram
Kauppila Eeva-Liisa
Kuvataiteen suunnittelijaopettaja
Vastaan meillä osittain kuvataiteen kursseista sekä taiteen perusopetuksen kuvataiteen ja käsityön yleisen oppimäärän suunnittelusta. Työskentely kansalaisopistossa on monipuolista ja inspiroivaa. Vapaa-aikana koulutan omia koiria, metsästän ja liikun paljon luonnossa.
Kiiskinen Petri
Suunnittelijaopettaja
Vastaan meillä tietotekniikan, teknisen työn, vesiliikenteen ja metsästyksen kursseista. Kiinnostuksen kohteita ovat mm. tietokoneet, mobiililaitteet ja niiden ympärille toteutetut palvelut. Liikunta on myös lähellä sydäntäni.
FacebookTwitterLinkedInInstagram
Kirilin-Helenius Eeva
Kuvataiteen suunnittelijaopettaja
Tehtävääni olen Wellamo-opistossa hoitanut vuodesta 2011 alkaen. Työtehtäviini on kuulunut vapaansivistystyössä kuvataiteen ja taiteen perusopetuksen kuvataiteen suunnittelu ja kehittämistyö. Nykyään työtehtäviini kuuluu myös Taide- ja muotoilukoulu Taikan koordinointi.
Kivivuori Anja
Kielten suunnittelijaopettaja
Olen innostunut ja parhaani mukaan myös innostava kieltenopettaja. Mottoni on ”Minkä ilotta oppii, sen surutta unohtaa.” On mahtavaa havaita, kuinka opiskelijoiden kielitaito karttuu. Kissat ovat vieneet sydämeni. <3
Facebook
Kotila Emilia
Kieltenopettaja
Olen iloinen ja innostunut espanjan ja englannin kielten opettaja. Mielestäni yksi parhaista asioista työssäni on vuorovaikutus erilaisten ihmisten kanssa. Mahtavia ovat myös ne hetket, kun saa opiskelijan mielenkiinnon kieliin sytytettyä. Rakastan matkustelua ja uusiin kulttuureihin tutustumista. Olen asunut Meksikossa ja Espanjassa.