Henkilöstö

Ahde Tarja
Kieltenopettaja
Kieltenopettajan työ on johtanut minut innostuneiden ja innostavien ihmisten eteen luokkahuoneeseen, mutta vapaalla vetäydyn taustalle, sulaudun ympäristöön, metsään tai järvelle; marjastan, sienestän, kalastan, hiihdän ja luistelen. Tai sitten vain naaatiskelen...
Ahonen Antti
Musiikin tuntiopettaja
Nautin ukulelen opettamisesta siksi, että sen yksinkertaisuuden kautta pääsevät musiikin tekemisestä nauttimaan sellaisetkin aikuiset, jotka jo luulivat, ettei heillä koskaan ole siihen mahdollisuutta. Tarkempaa tietoa löytyy tietoa FB-sivustoltani "ukelahti". Siellä mm. tiedotan tapahtuvista ukuleleharrastajien kokoontumisajoista jameineen.
Facebook
Kaltiainen Leila
Kuvataideopettaja
Kaikenlainen kuvataide on ihanaa! Yritän löytää opetusryhmissä jokaisen oman jutun, ja siksi olen itsekin kokeillut monenlaista. Akvarelli- ja tussimaalaus ovat sitten eniten omaa maailmaani. Puutarhurointi ja kasvien kauneuden ihmettely antavat virikkeitä ja rentouttavat.
Instagram
Kauppila Eeva-Liisa
Kuvataiteen suunnittelijaopettaja
Vastaan meillä osittain kuvataiteen kursseista sekä taiteen perusopetuksen kuvataiteen ja käsityön yleisen oppimäärän suunnittelusta. Työskentely kansalaisopistossa on monipuolista ja inspiroivaa. Vapaa-aikana koulutan omia koiria, metsästän ja liikun paljon luonnossa.
Kiiskinen Petri
Suunnittelijaopettaja
Vastaan meillä tietotekniikan, teknisen työn, vesiliikenteen ja metsästyksen kursseista. Kiinnostuksen kohteita ovat mm. tietokoneet, mobiililaitteet ja niiden ympärille toteutetut palvelut. Liikunta on myös lähellä sydäntäni.
FacebookTwitterLinkedInInstagram
Kirilin-Helenius Eeva
Kuvataiteen suunnittelijaopettaja
Tehtävääni olen Wellamo-opistossa hoitanut vuodesta 2011 alkaen. Työtehtäviini on kuulunut vapaansivistystyössä kuvataiteen ja taiteen perusopetuksen kuvataiteen suunnittelu ja kehittämistyö. Nykyään työtehtäviini kuuluu myös Taide- ja muotoilukoulu Taikan koordinointi.
Kivivuori Anja
Kielten suunnittelijaopettaja
Olen innostunut ja parhaani mukaan myös innostava kieltenopettaja. Mottoni on ”Minkä ilotta oppii, sen surutta unohtaa.” On mahtavaa havaita, kuinka opiskelijoiden kielitaito karttuu. Kissat ovat vieneet sydämeni. <3
Facebook
Kotila Emilia
Kieltenopettaja
Olen iloinen ja innostunut espanjan ja englannin kielten opettaja. Mielestäni yksi parhaista asioista työssäni on vuorovaikutus erilaisten ihmisten kanssa. Mahtavia ovat myös ne hetket, kun saa opiskelijan mielenkiinnon kieliin sytytettyä. Rakastan matkustelua ja uusiin kulttuureihin tutustumista. Olen asunut Meksikossa ja Espanjassa.
Marjamäki Hannu
Musiikin suunnittelijaopettaja
Olen kokenut, mutta edelleen innostunut työstäni. Musiikki on monipuolinen, kaikkialle ulottuva inhimillinen ilmiö. Musiikki lisää ihmisen henkistä hyvinvointia. Kansalaisopisto mahdollistaa sen. Innoituksen lähteitäni: huumori, tiede, luonto, kirjat, elokuvat, pihasauna, hyvät ideat.
Facebook
Nora Elina
Musiikinopettaja
Viulunsoitonopettaja ja musiikin laajan tpo:n vastuuopettaja Olen innostunut viulunsoiton opettamisesta, koska soitin on haasteellinen ja työn jälki näkyy. Työssäni korostan yksilöllistä opettamista, koska jokainen oppilas on erilainen. Ohjaan myös mielelläni erilaisia ryhmiä klassisesta kansanmusiikkiin. Kaikenlainen yhteissoitto on tärkeää, koska se ylläpitää oppilaan motivaatiota parhaiten. Harrastuksiani ovat golf, tennis ja kuntosali.
FacebookInstagram
Orpana Lea
Musiikin, teatteri- ja sanataiteen suunnittelijaopettaja
Olen innostuva,iloinen ja nopea musiikkipedagogi (AMK), musiikiteatterin ammattilainen ja valtuutettu kokonaisvaltaisen äänenkäytön laulunopettaja, jolle opettaminen ja uuden oppiminen on henkireikä. Kaikilla on oikeus laulaa ja kaikki voivat oppia laulamaan!
Instagram
Palkio Heidi
Musiikinopettaja
Olen iloinen ja pirteä pianonsoiton opettaja! Mottoni voisi olla "Positiivisuuden kautta", ja se näkyy myös opetuksessani. Opetukseni lähtökohta on yksilöllinen opettaminen. Olen Hollolan ja Kärkölän yksilöopetuksen lisäksi musiikin taiteen perusopetuksen vastuuopettaja. Harrastuksiani ovat uinti, lenkkeily ja kuntosali.
Rajala Johanna
Tanssin ja yhteiskunnallisten aineiden suunnittelijaopettaja
Monipuolinen ja joustava kuvaavat minua ehkä parhaiten. Korostan tunneillani erityisesti oppilaan omaa luovuutta ja rohkaisen heitä kokeilemaan uusia lajeja. Tanssi lähtee jokaisesta itsestään ja jokainen toteuttaa sitä omalla tyylillään.
FacebookTwitterInstagram
Saarikko Anniina
Sellonsoiton tuntiopettaja
Opettajan työssä on mielestäni hienointa nähdä kuinka oppilas saa iloa oppimastaan ja innostuu lisää. Kannustaminen ja rento tekemisen meininki ovat tärkeitä. Opetustöiden lisäksi soitan ja keikkailen erilaisissa yhtyeissä. Myös ulkoilu ja luonnossa liikkuminen ovat minulle tärkeitä.
Salmi Harri
Tuntiopettaja
Tällä hetkellä maalaan puoli abstrakteja teoksia pääasiassa akryylimaaleilla ja -tusseilla sekä spraymaaleilla kankaalle. Maalaustyylini on improvisoivaa. Tyypillinen ilmaisuni on yllättävää ja spontaania, mutta ei kuitenkaan sattumanvaraista. Asun Lahdessa ja työskentelen Hollolassa sekä Lahdessa.
FacebookInstagram
Sillanpää Seppo
Musiikin tuntiopettaja
Olen lahtelaissyntyinen hollolalainen, joka ollut koukussa kielisoittimiin jo murrosiästä lähtien. Olen esiintynyt paljon, kirjoittanut musiikista oppaita ja historiikkejä, mutta kaikista urani varrella tekemistäni töistä ryhmäopetustilanteet motivoituneiden oppilaiden kanssa ovat olleet kaikkein antoisimpia.
FacebookInstagram
joogaa rannalla
Sjöholm Linda
Joogaopettaja
Valmistuin RYT200 joogaohjaajaksi vuonna 2014 ja opiskelen parhaillaan RYT500 jatkotason joogaopettajaksi. Ohjaan Wellamolla Kärpäsen joogaa ma klo 18-19.15 sekä Orimattilassa Lempeää Flow-joogaa ti klo 18.50-20.05. Tervetuloa sydämelliseen kehoa kuuntelevaan harjoitukseen sellaisena kuin olet <3
Vähävuori Tuija
Tekstiilityön opettaja
Käsitöissä kiehtoo materiaalien tuntu ja työtapojen moninaisuus. Tilkkutöiden, huovutuksen, kankaankuvioinnin ym. kursseilla on mahdollisuus valmistaa persoonallisia tuotoksia ja nauttia tekemisestä. Matkailu kiinnostaa ja laajentaa kulttuurien tuntemusta. Viihdyn luonnossa, joka on ehtymätön aarreaitta käsityöilmaisulle.
Vihma Päivi
Liikunnan suunnittelijaopettaja
Entinen urheilija nykyinen terveysliikunnan ilosanoman julistaja. Ohjaan ilokseni Asahia ja kannustan kaikkeen liikuntaan. Laulu ja musiikki ovat iloni ja kansainväliset kontaktit elämän suola. Hevosen selässä rentoudun ja virkistyn. Kesä on ihmisen parasta aikaa.
Instagram
Vorne Marja-Liisa
Käsityöopettaja
Käsityöopettaja Opetan kankaankudontaa sekä lisämausteena muita kädentaitoja ja tarinoita. Parasta työssäni ovat opiskelijat. Nautin siitä, kuinka opiskelijoiden suunnitelmat muuttuvat käsinkosketeltaviksi tuotteiksi. Itse harrastan neulomista ja kesäisin mökin rakentamista.
Instagram
Ylä-Sankola-Peltola Mari
Rehtori
Olen unelmatyössäni! Koulutukseni on tanssipedagogi (AMK) ja FM (taidekasvatus, cultural management, journalistiikka). Vapaa-ajalla nautin ulkona liikkumisesta; luisteluhiihdosta polkujuoksuun.
TwitterInstagram